top of page
Band Xino-xano.png

The Xino-xano’s Band és un projecte de nova creació dintre de l’Agrupació Musical Xino-xano que properament sortirà a la llum pública.


Es tracta d’un grup musical que parteix de la formació habitual de la Xaranga Xino-xano però que té unes característiques molt més dinàmiques, espectaculars que les de qualsevol xaranga convencional.


És una formació musical que interpretarà versions de la música rock nacional i internacional amb arranjaments i coreografies innovadores que faran gaudir i participar al públic d’una manera directa i alegre, fent passar així una bona estona a tot aquella persona que es deixi seduir per aquest gènere musical.


El repertori de The Xino-xano’s Band està ple de popurris de gran qualitat orientats a la música rock, ja sigui rock català, espanyol i/o internacional, des dels clàssics més coneguts fins als darrers èxits d’avui en dia.


Cal destacar, que el repertori també tindrà un toc d’improvisació alternant algun solista amb la resta de grup que, juntament amb les coreografies, donaran un resultat molt vistós, alegre i de gran dinamisme.

bottom of page