top of page

La Xaranga Jotera Xino-xano de Tortosa és una formació musical relativament jove de la mateixa Agrupació Musical Xino-xano tot i que gaudeix d'una gran experiència, ja que alguns dels seus membres fa molts anys que estan al carrer amb aquest moviment cultural.


El principal objectiu d’aquesta formació és fusionar els termes Xaranga i Jota improvisada cantada i instrumental.


A partir dels fonaments de la Xaranga Xino-xano li hem afegit les meravelloses veus d'Imma “de Sopa” i Àlex "de l'Aldea" que, acompanyades d’alguns instruments de corda, ofereixen un innovador i fantàstic resultat a qualsevol persona que estigui interessada en aquest gènere musical.


Afegim també que a més de la jota improvisada cantada, també oferim la jota instrumental i més ballable típica de cada territori amb la improvisació dels nostres solistes.


El repertori de la Xaranga Jotera Xino-xano és força ampli i variat amb tocs d’exclusivitat per a cada client gràcies als dots improvisadors dels nostres cantadors.


Podran gaudir des de la típica rondalla fins a una formació més àmplia i variada  amb sonoritats innovadores com a resultat de la fusió xaranga-jota.

bottom of page