top of page

La Xaranga Xino-xano de Tortosa fou fundada l'estiu de 1994 per un grup de gent (relativament jove) amb inquietuds musicals i que en volien gaudir públicament.


Durant tots aquests anys, la seva activitat musical ha estat dirigida, bàsicament, a les poblacions de les Terres de l'Ebre (gaudint de la confiança de la majoria de les poblacions del nostre territori). Cal assenyalar, que també hem realitzat actuacions arreu del territori Català, Comunitat Valenciana i Baix Aragó.

La Xaranga Xino-xano està amb continua renovació per tal d'oferir la qualitat que sempre ens ha distingit i que tantes satisfaccions ens ha portat arreu de tots els anys que portem a la llum pública.

Els membres de la xaranga són músics de diferents formacions musicals de les Terres de l’Ebre.

A partir de 2019, any que vam celebrar els 25 anys de la nostra creació, l'evolució de la Xaranga Xino-xano ha estat més constant per tal d'oferir al públic la marca "Xino-xano", el resultat de la qual és una formació musical moderna, de millor qualitat, més dinàmica i divertida, capaç d'oferir tot allò que qualsevol tipus de celebració necessiti per tal d'aconseguir el nostre objectiu: passar una bona estona.

bottom of page